Despre mine.

Norocul de a mă fi născut în Maramureș și pasiunea inspirată de părintii mei de a explora și profita de frumusețile din jurul nostru m-au făcut sa înțeleg că în viața unui om nimic nu ne face mai fericiți decât o adiere de vânt pe un vârf de munte, o căprioară săltăreață care îți încântă ochii și îți trezește toată bunătatea din suflet, ciripitul păsărelelor care îți alungă orice tristețe, sursurul apei care îți limpezește mintea și starea de bine pe care o resimți după fiecare ieșire în natura. Astfel, nu ratez nici o ocazie de a evada în frumosul nostru județ.


Și pentru că sunt destui călători, de la noi și din altă parte, care doresc să iasă la o plimbare sau excursie, dar nu știu nici unde, nici cum, o să vă împărtășesc traseele mele care sunt o părticică din ce are mai frumos județul Maramureș. Încerc la fiecare traseu, să ofer suficiente detalii pentru ca fiecare călător să-și poată face o idee despre lungime, dificultate și locurile minunate care pot fi întâlnite.


Iar dacă cineva dorește mai multe detalii, îmi va face plăcere să le ofer.
Împart cu toată lumea frumusețile pe care la găsesc în drumul meu din recunoștință și respect pentru șansa, norocul și sănătatea de care am avut parte până acum, de a mă putea bucura din plin de toate aceste minunății.

Numele meu este Mihai Lucîţ. Dacă aveți nevoie de o îndrumare pentru un traseu prin pădurile Maramureșului mă găsiți la 0728.93.93.13 sau mihai.lucit@yahoo.com.

Ma puteti gasiti si la urmatoarele adrese:

Toate imaginile de pe aceasta pagina îmi aparțin.

For English version, please contact me.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.